Workshop voor (startende) paardenondernemers

Afbeelding invoegen  

Je bent paardenondernemer -bijvoorbeeld paardencoach, hoefsmid of sportmasseur- of je bent daarvoor in opleiding. Je wilt met dit prachtige vak (een deel van) je brood verdienen, maar dat valt soms niet mee. Er zijn inmiddels behoorlijk wat concullega's, dus hoe kom je aan klanten? Hoe zit dat met sociale media en marketing? Waar moet je in investeren en wat is eigenlijk je tarief? 

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met alle aspecten die horen bij het opstarten of uitbouwen van je bedrijf. We nemen je bedrijfsplan (in wording) onder de loep en kjjken naar je ondernemersvaardigheden.Je gaat naar huis met een update van je businessmodel of de eerste versie van je businessplan én met een aantal tips en een hoop nieuwe inspiratie!

Globale opzet:

13 u Inloop met koffie

13.30 u Kennismaking

13.45 u Missie, visie, doelen

14.45 u Pauze

15 u Bedrijfsmatige aspecten (bedrijfsmiddelen, financiën, tariefstelling, de klant, doelgroep benadering, marketing, social media)

16 u Ondernemersvaardigheden

We werken in een kleine groep van minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. Je wordt gevraagd zelf een laptop, IPad of iets anders mee te nemen waarop je je plan kunt uitwerken.

De workshop vindt plaats in Utrecht op loopafstand van het Centraal Station en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

De investering voor deze workshop is 145 € ex BTW, inclusief koffie, thee en een versnapering. De kosten kunnen waarschijnlijk afgetrokken worden als beroepskosten, eventueel ook als het bedrijf nog moet starten, in dat geval als opstartkosten.

VOOR REFERENTIES OVER ONZE WORKSHOPS: ZIE HET GASTENBOEK

Data:

Vrijdag 10 januari 2020 13.30-17 u (inloop 13 u)

Aanmelden of eerst meer info? Klik hier